Huidverzorging Henny Heuff
Burg. Tenkinkstraat 22
7001 EV Doetinchem (route)
T. 0314 36 04 44
E. info@hennyheuff.nl
Facebook
Heuffactiviteiten 2018 voor Depositaires

H E U F F A C T I V I T E I T E N

2018  januari t/m junivrijdag 19 januari

ISMAKOGIE Hoe houd je jezelf een leven lang in model? Hoe kun je werken zonder moe te worden? Hoe belangrijk zijn je voeten voor je gezicht? Hoe leer je je klanten beter kennen? Hoe kun je hen beter van advies dienen om echt rimpelloos te blijven? Hoe kun je een eigen facelift onderhouden? Dit en nog veel meer is er op deze dag te leren. Je gaat opgewekt en vol goede moed weer naar huis.

Kosten € 110,00 pp ex btw. Dépositaires krijgen 25% korting omdat Henny vindt dat iedere Rosel Heim collega op de hoogte dient te zijn van deze methode.

DEZE DAG IS BEDOELD VOOR GEVORDERDEN OM VERDER TE KOMEN MET DEZE METHODE EN OM ISMAKOGISCH TE LEREN MASSEREN.


donderdag 25 januari

OORREFLEXZÔNE MASSAGE methode Adry Hermans door Ilse Polman

en vrijdag 26 januari Bij deze massage wordt met "Fingerspitzengefühl"gewerkt op orgaanstelsels gereflecteerd in en om het oor. Het gezicht kan werkelijk gelift worden door deze massage. Maximaal 4 deelnemers

2 lesdagen en een terugkomdag op een nader te bepalen datum. Kosten € 255,00 pp ex. btw. inclusief certificaat AL VOLGEBOEKT


donderdag 22 februari

LICHAAMSPAKKING, VOETPAKKING en HANDPAKKING door Ilse en Jolanda. Met squalaan, droogborstel en bodymasker.

Een ideale pakking waarbij geen aparte ruimte en geen douche nodig is.

Je zult de verrukkelijke werking van deze pakking zelf ervaren omdat er op elkaar gewerkt wordt. Maximaal 6 deelnemers


dinsdag 13 maart

INSCHOLING Deel I Geschiedenis, Filosofie, Reinigen

woensdag 14 maart

INSCHOLING Deel II Regenereren , Zelloxan, herhalen deel I

 

zaterdag 17 maart

Lesdag door Idelette Eijgelaar over BASISVOEDING.

Er zijn boeken vol geschreven over voeding en zo te zien komt daar voorlopig ook geen eind aan. Je kunt alle "nieuwe" producten kopen maar kun je ze ook eten? Door de eeuwen heen is er altijd een gezond basisvoedsel geweest. Wat heb je werkelijk nodig om je hormonen, darmen, huid en brein optimaal te laten werken.

Kosten € 110,00 pp ex btw


dinsdag 10 april

OORREFLEXZÔNE MASSAGE methode Adry Hermans door Ilse Polman.

woensdag 11 april

Bij deze massage wordt met "Fingerspitzengefühl"gewerkt op orgaanstelsels gereflecteerd in en om het oor. Maximaal 4 deelnemers

2 lesdagen en een terugkomdag op een nader te bepalen datum. Kosten € 255,00 pp ex. btw. inclusief certificaat


zaterdag 14 april

Lesdag door IDELETTE EIJGELAAR Heilpraktiker. 's Morgens informatie over de DORN therapie. 's Middags wordt de BREUSS massage geoefend door op elkaar te werken. Het geleerde kan al de volgende dag in de eigen praktijk worden toegepast. Kosten € 110,00 ex btw en inclusief lunch.


dinsdag 17 april

INSCHOLING Deel III Bescherming, Therapie en herhalen deel II

woensdag 18 april

INSCHOLING Deel IV Praktijk, Massage, Ismakogie, Cinderellapakking


vrijdag 20, zaterdag

Seminar met Mimi en Rike Heim, eventueel aangevuld met de kennis van Änder

21 en zondag 22 april

Glod, de man van Rike die ons al op de hoogte bracht van de nadelige gevolgen van tatoeëren en bovendien alles weet over de behandeling van lymfeproblemen. Dit seminar vindt plaats op Landgoed de Horst in DRIEBERGEN.

ER KUNNEN NOG EEN PAAR MENSEN BIJ!dinsdag 8 mei

LEER ALLES OVER de SPECIALITEITEN zoals Corneo Lipid, Intensiv Lotion, Deo Tesoro, Cabinet Seizoensprodukten zoals chocolade masker en duindoornmasker,, Max + Marie serie met Argancrème en Shisandra; Lactoserie, Blauwe Unisexlijn, Bodyline met Zomer- en Winterserie, Make-Up en de smooth make-up, lipcare en zijdepoeder.


woensdag 9 mei

HOE GAAN WE MET DE ZON OM? Hoe beschermen we ons met de zonneproducten van Rosel Heim? Over de gevaren van synthetische zonnefilters. Het belang van de aanmaak van vitamine D. Hoe de wetenschap langzamerhand de inzichten van Rosel Heim bevestigt.


donderdag 17 mei

HEBBEN WE ALLES GOED BEGREPEN van hetgeen is behandeld door MIMI en RIKE HEIM tijdens het seminar Driebergen. Al onze notities zullen we dan gezamenlijk doorspreken.

 

dinsdag 12 juni

De kunst van het aanraken, wat vertelt mij het gelaat? Verdieping van de massage,

oefenen op elkaar. Deze thema's worden onder andere behandeld door GERT SIEBES fysiotherapeut. Kosten voor deze dag € 110,00 pp ex btw.

 zaterdag 15, zondag 16, maandag 17 september

Expositie tijdens de BEAUTY TRADE FESTIVAL in UTRECHT

 

zaterdag 17 november

Samenkomst in DÚSSELDORF voor Duitse collega's tevens voor Nederlandse collega's die de Duitse taal machtig zijn.

 


nog NIET gepland

Wat betekent INTERNATIONAL NOMENCLATURE COSMETIC INGREDIENT

(INCI)? Hoe belangrijk vind je het om de inhoudstoffen van je product te kennen?

Onze klanten komen met slimme vragen, heb jij een onderbouwd antwoord?


nog NIET gepland

Samenkomst van OUDGEDIENDEN, dus voor collega's die al veel ervaring met Rosel Heim hebben Deze dag is bedoeld om onderling informatie en ervaring uit te wisselen. We bespreken die onderwerpen waar behoefte aan bestaat.


nog NIET gepland

Een middag/avond HEUFF ON TOUR


nog NIET gepland

Terugkomdag voor de deelnemers aan de lesdagen VERKOOPVAARDIGHEDEN door Ellen Kerkwijk.


nog NIET gepland

Terugkomdag + uitbreiding voor de deelnemers aan de lesdag van Gert Siebes; ook toegankelijk voor degenen die al in 2014 les hebben gehad.


dit voorjaar G E E N Busreis naar DITTISHAUSEN voor seminar bij de familie Heim omdat de Heims al naar ons komen in april.


dit voorjaar G E E N EXPOSITIE tijdens de voorjaarsbeurs Utrecht, we kiezen dit jaar voor de Najaarsbeurs.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De inscholingen vinden plaats in de praktijk B. Tenkinkstraat 22 in Doetinchem. De instructies over de methode en de werking van Rosel Heim zijn gratis, maar voor de organisatie van deze dagen brengen we € 30,00 per lesdag in rekening. Tot 14 dagen vóór de lesdag kan er kosteloos afgezegd worden. .Wij zorgen voor de lunch. Kosten voor het werkboek deel A en deel B hoofdstuk I t/m IV € 35,00; Wil je dit werkboek steeds meenemen naar de lesdagen? Wij verwachten je om 9.30 uur voor een kopje koffie of thee. Aanvang van de cursus is 10.00 uur, het einde om ongeveer 16.00 uur. Aanmelden per e-mail of per telefoon. Wil je een bestelling meenemen? Geef dit dan enkele dagen voor de lesdag aan ons door.« terug